Meniu Închide

[vc_row full_width=”stretch_row” css=”.vc_custom_1493168304251{padding-top: 120px !important;background-image: url(http://grandvia.ro/wp-content/uploads/2016/03/grapes-1032553-1.jpg?id=1183) !important;background-position: 0 0 !important;background-repeat: no-repeat !important;}” el_class=”gg-force-background-bottom”][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]

Despre Noi

Domeniul Grand Via este situat intre Valea  Trotusului la nord și Valea Putnei la sud, amplasat în plină zonă temperată, ceea ce face ca vinurile albe cât și cele roșii să aibă o aromă specială, să fie armonioase și echilibrate.

Vinurile obținute la Grand Via au un caracter vioi, fiind obținute în marea lor majoritate din plantații de vită de vie ecologice, din soiurile autohtone cum ar fi Fetească Neagră dar și din alte soiuri de viță de vie cum ar fi: Chardonnay, Traminer, Muscat Ottonel, Sauvignon Blanc, Merlot, Pinot, Cabernet Sauvignon .

Pasiune

Strugurii atent selecționați pe soiuri sunt procesați  îmbinând metoda tradițională cu cea modernă de obținere a vinurilor de calitate.

Grand Via Eco

Grand Via este primul producător de vinuri ecologice din Județul Vrancea , respectiv al doilea din țară. Din totalul de vinuri obținute in UE, vinul ecologic reprezinta doar 2%, procent in care ne regăsim și noi cu vinul obținut ecologic. În 4 ani, sub  atenta supraveghere  a două organisme de control si atestare ICEA, respectiv BIOCERT Constanta, am reusit sa îndeplinim toate cerințele prevăzute de legile țării noastre , dar și de cele  ale UE  și să intrăm în posesia certificatului doveditor de fabricant de vinuri ECO.

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″][title_subtitle align=”center” add_subtitle=”use_subtitle” title=”Ne mândrim cu vinuri fine care îmbogățesc gustul și sufletul.” subtitle=”Grand Via” padding=”90px 0 0 0″][/vc_column][/vc_row]