Meniu Închide

De ce GrandVia?

Vinurile GrandVia nu contin pesticide. Cel mai mare avantaj al vinului eco este faptul ca nu contine urme de substante chimice pesticide. In mare masura acestea contin ingredient daunatoare sanatatii. Astfel, plantatiile ecologice sunt lucrate minim 4 ani la rand fara utilizarea pesticidelor, garantand un produs mai sanatospentru consum.

Vinurile GrandVia au foarte putini sulfiti. Fiind in mod esential o forma de saruri, sulfitii au proprietati de conservare a vinului. Metodele conventionale de producer a vinului implica adaugarea de sulfiti pentru a creste perioada de stocare a acestuia. Vinul ecologic contine de aproximativ 5-10 ori mai putini sulfiti dacat cel traditional, find mai bine tolerat de persoane cu alergii specific.

Domeniile GrandVia va ofera vinuri cu un gust exceptional. Vinul ecologic exprima cu o mare acuratete aromele natural extrase de vita din solul inconjurator, avand o personalitate aparte datorate mineralelor si notelor organice ale pamantului Vinul si aparatura GrandVia sunt prietenoase cu mediul inconjurator. Practicile ecologice adoptate de noi prin evitarea utilizarii substantelor chimice face ca pe termen mediu si lung flora si fauna sa nu fie afectate, de asemenea panza freatica superficiala sa nu fie contaminata

Domeniile Grand Via, rafinament pus intr-o sticlă. 

Vinurile obținute la Grand Via au un caracter vioi, fiind obținute în marea lor majoritate din plantații de viță de vie ecologice, din soiuri autohtone cum ar fi Fetească Neagră dar și din alte soiuri de viță de vie cum ar fi: 

Cuvee David sec,
Pinot Noir demisec ,
Feteasca Neagra demisec ,
Pinot Noir sec ,
Cuvee Rose demisec
Tămâioasă Românească demidulce ,
Muscat Ottonel sec ,
Traminer demisec ,
Chardonnay demisec .

Domeniul Grand Via este situat intre Valea Trotușului la nord și Valea Putnei la sud, amplasat în plină zonă temperată, ceea ce face ca vinurile albe cât și cele roșii sa aibă o aromă specială, să fie armonioase și echilibrate.